Onze Werking

Fak Letteren ondertekende, samen met Stad Leuven, KU Leuven, Politie Leuven, LOKO & de negen andere officiële fakbars, de Leuvense Fakbarcode & zet zich in voor een beter leefmilieu in de buurt. De volledige Fakbarcode kan je hier nalezen.

Fak Letteren is er voor maar vooral door haar studenten. Alle personen die voor Fak Letteren werken, zijn studenten & doen dit volledig vrijwillig zonder enige vorm van verloning. Iedere faculteitskring organiseert haar eigen tapnamiddagen & -avonden, geeft feestjes in haar Praatkamer & zorgt dagelijks voor vrijwillige & enthousiaste stewards aan de ingang.

Onze interne structuur zorgt ervoor dat alle kringen vertegenwoordigd zijn in het bestuur van onze vzw. In onze Raad van Bestuur zetelen vier verkozen beheerders, samen met een raadslid per faculteitskring en een afgevaardigde van de avondverantwoordelijken. Deze Raad van Bestuur vergadert éénmaal per week & beslist er over het dagdagelijkse reilen & zeilen.

Vincent Debeaussaert – voorzitter
Judith Kesteloot – ondervoorzitter/barcoördinator
Wannes Ceulemans – penningmeester
Michael Owusu – secretaris

Melissa Bollen – raadslid voor Alfa/ fakverantwoordelijke
Jarne Severens – raadslid voor Babylon/ fakverantwoordelijke
Lin Antonis – raadslid voor Eoos/ fakverantwoordelijke
Thieu Vanbeersel – raadslid voor Historia/ fakverantwoordelijke
Stien Pluym – raadslid voor Mecenas/ fakverantwoordelijke
Ward Wielockx – raadslid voor Musicologica/ fakverantwoordelijke

Celien van Hoeymissen – raadslid voor de Avondverantwoordelijken

Naast de Raad van Bestuur heeft Fak Letteren vzw ook een controlerend orgaan: haar Algemene Vergadering. In deze Algemene vergadering zetelen naast de Raad van Bestuur verder nog twee leden per faculteitskring & twee oud-beheerders.

.

onze statuten / ons reglement interne orde